2ος MINI MARATHON - ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

0


Για 2η συνεχή χρονιά, μετά την περυσινή επιτυχία, όπου 700 και πλέον αθλητές από όλη την χώρα μετείχαν στους αγώνες του 1ου ΜΙΝΙ ΜΑΡΑΤΗΟΝ Ξυλοκάστρου, ο Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου '' Ο Ερμής '', με την υποστήριξη του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνει τους αγώνες δρόμου αποστάσεων 12 km , 6 km & 2,5 km

Οι αγώνες λαμβάνουν χώρα με την υποστήριξη σημαντικών χορηγών και αναμένεται η συμμετοχή, όπως και πέρυσι, Ελλήνων εν ενεργεία και βετεράνων πρωταθλητών / τριών, αλλά και ερασιτεχνών αθλητών/τριών, όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός που τείνει πλέον να εξελιχθεί σε θεσμό.

Η ιδιωτική επιχειρηματικότητα, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση προάγουν τον αθλητισμό και προτρέπουν την νεολαία σε ευγενή άμιλλα και υγιή πρότυπα!

Ημερομηνία Αγώνα : Το Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016, ώρα 6:30 μμ

Διαδρομή: Η διαδρομή είναι επίπεδη χωρίς υψομετρικές διαφορές, συνδιάζοντας 4,3 km άσφαλτο και 1.7 km χωμάτινο δρόμο εντός του αισθητικού δάσους Πευκιά και κατά μήκος του Κορινθιακού κόλπου. Τα 12 km θα γίνουν με 2 στροφές της παραπάνω διαδρομής.

Περισσότερες πληροφορίες:

Αναστασία Λάμπου
Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου - Υπεύθυνη Επικοινωνίας
κιν. 6937068508
anastasialampou@gmail.com
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "2ος MINI MARATHON - ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator