ΕΠΙ ΚΗΦΗΝΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ: 1,2 εκατομμύρια € για τρία λογότυπα της ΕΡΤ

0


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος έδωσε τον λόγο της αλλαγής : «Η αλλαγή ταυτότητας είχε πλέον ωριμάσει, αφού η τελευταία έγινε το 1997 για την ΝΕΤ και την ΕΤ1 και το 2000 για την ΕΡΤ. Πρώτα άλλαξε το περιεχόμενο του προγράμματος της ΕΡΤ, τα προηγούμενα, δηλαδή, χρόνια και με την ολοκλήρωση αυτής της αλλαγής ωρίμασαν τα πράγματα και για να αποκτήσει η ΕΡΤ νέα ταυτότητα«

Εντάξει, no problem so far… Τρία νέα λογότυπα στην κρατική τηλεόραση τα οποία θα αρχίσουν να προβάλλονται από αύριο Σάββατο στις 7 Ιουνίου μαζί με την έναρξη του EURO.

Έλα που όμως αυτές οι αλλαγές θα κοστίσουν στην ΕΡΤ 1,2 εκατομμύρια €!!!! Τώρα να ρωτήσω εγώ σαν αφελής που είμαι ποιος θα τα πληρώσει αυτά τα λεφτά. Μην ανησυχείτε, γνωρίζω ήδη την απάντηση…Όλοι εμείς που χρηματοδοτούμε και ουσιαστικά συντηρούμε την κρατική τηλεόραση. Και αυτοί που την διοικούν έρχονται και μας προκαλούν με τις σπατάλες που κάνουν… Γιατί ναι, τόσα λεφτά για τρεις εικονίτσες και δύο σήματα για τις ειδήσεις είναι πάρα πολλά. Δεν είναι καν λογικό το ποσό αυτό και δεν χρειάζεται να γνωρίζω πώς κλείνονται τέτοιες δουλειές για να το καταλάβω αυτό.

Δεν είμαι της άποψης να μην υπάρχει κρατική τηλεόραση, αλλά έτσι όπως υφίσταται στην Ελλάδα έχει περισσότερα αγκάθια παρά αγαθά. Η ποιότητα που προσφέρει η ΕΡΤ σε σύγκριση με αυτά που πληρώνουμε είναι πολύ μα πολύ χαμηλή. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, έρχονται και τα 1,2 εκατομμύρια να ρίξουν λάδι στη φωτιά…

Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙ ΚΗΦΗΝΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ: 1,2 εκατομμύρια € για τρία λογότυπα της ΕΡΤ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator