1 Ιουνίου 2016: Η Μέρα που οι Ελληνες άρχισαν να πληρώνουν τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ!

0



Πρόκειται για έναν λοβοτομημένο πολίτη ή μήπως για κάποιον που έχει ψευδαισθήσεις;

Και τώρα πλήρωνε. Μόλις 3 μέρες τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν αρχίσει να πληρώνουν το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. Την κατάληξη δηλαδή 17 μηνών διαπραγμάτευσης απανωτών εκλογών και δημοψηφισμάτων. Επιτέλους συμβαίνει αυτό που πολλοί θεωρούσαν απαραίτητο να συμβεί ώστε να αισθανθεί ο λάτρης του λαικισμού ψηφοφόρος το τίμημα των επιλογών εκεί που τον πονάει: στην τσέπη του.

Τώρα έφτασε και η ώρα να λυθεί το μυστήριο του νεοέλληνα (ψηφοφόρου). Πρόκειται για έναν λοβοτομημένο πολίτη ή μήπως για κάποιον που πίστευε ότι θα μπορεί να ζει με ψευδαισθήσεις-δηλαδή με τα ψεύδη του ΣΥΡΙΖΑ που θα καταργούσε τα μνημόνια, θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, θα χρησιμοποιούσε τα ουρί του Ισλαμικού παραδείσου για να διασκεδάζει τους Καρανίκες και την Θεανώ Φωτίου:

(Όλα τα ουρί -οι παρθένες του Ισλαμικού παραδείσου-έχουν σάλιο που είναι έτσι φτιαγμένο, ώστε αν φτύσουν μια φορά τη θάλασσα, αρκεί για να γίνει το νερό της γλυκό. Ψηλά στο στήθος τους είναι γραμμένες οι λέξεις: Όποιος θέλει να γίνει όμοιος με εμένα, πρέπει να δηλώνει υποταγή στον Κύριο του.)
Τι δεν υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και η παρέα του για να αρπάξουν την κυβέρνηση. Και συνεχίζουν ακάθεκτοι να λένε ακόμη και τώρα ψεύδη. Μόνο που χρειάσθηκαν να περάσουν 17 μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ για να αρχίσει να πληρώνει ο νοικοκυραίος δημόσιος υπάλληλος που τα σαββατοκύρια φορτώνει την κούρσα και ετοιμάζεται με τη σαγιονάρα, το φραπέ και τα υπόλοιπα αξεσουάρ (βρύσιμο, φτύσιμο, μαύρο νύχι και αούα) να κατακτήσει τα άπαρτα κάστρα της αισθητικής. Εφτασε λοιπόν η μαγική στιγμή να πλερώσει τον ΣΥΡΙΖΑ ο οξυδερκής ψηφοφόρος του και τώρα θα δούμε εάν θα συνέλθει από το λήθαργο εξαιτίας των χαστουκιών που θα τρώει από τις ταμειακές μηχανές.

Μιλάμε για άγριο ξύλο που ούτε ο συγχωρεμένος ο Μοχάμετ Αλι δεν θα μπορούσε να ρίξει. Τα χαστούκια θα έρχονται ένα μετά το άλλο αυτό το σαββατοκύριακο. Βενζίνη, καφές, τσιγάρα, παγωτά για τα παιδιά, μπύρα και λίγο μετά οι λογαριασμοί του τηλεφώνου, του νερού, τα ρούχα, τα φροντιστήρια, ο ΕΝΦΙΑ, η δήλωση, το τέλος αλληλεγγύης, το τέλος της ηλιθιότητος. Το ένα σκαμπίλι μετά το άλλο.
Σκάσε και πλήρωνε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "1 Ιουνίου 2016: Η Μέρα που οι Ελληνες άρχισαν να πληρώνουν τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator