Η γλώσσα του σώματος του Έλληνα πρωθυπουργού κατά τις υπογραφές Ελλάδας και Ρωσίας - ΒΙΝΤΕΟ

0Στην σελίδα στο facebook Υπουργός Γονιμότητας είδαμε ενα ολιγόλεπτο βίντεο που δείχνει τις εκφράσεις και την γλώσσα του σώματος του Έλληνα πρωθυπουργού κατά την διάρκεια των υπογραφών των συμφωνιών Ελλάδας -Ρωσίας.

Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η γλώσσα του σώματος του Έλληνα πρωθυπουργού κατά τις υπογραφές Ελλάδας και Ρωσίας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator