ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ - Φλέγεται ολόκληρη η Γαλλία λόγω ασφαλιστικού - Μάχες σώμα με σώμα και απαγόρευση κυκλοφορίας (pics videos)

0



Φλέγεται ολόκληρη η Γαλλία με πρωτοφανείς εξεγέρσεις κατά της λιτότητας, οι οποίες φαίνονται ότι κορυφώνονται. Οδομαχίες, σκληρές συγκρούσεις με την Αστυνομία και απαγόρευση κυκλοφορίας συνθέτουν ένα σκηνικό άνευ προηγουμένου.

Οι Γάλλοι βρίσκονται στους δρόμους από τις 31 Μαρτίου με χιλιάδες να διαδηλώνουν κάθε ημέρα.

Διαδηλωτές πυρπόλησαν τράπεζες, κτίρια και αυτοκίνητα, επιτέθηκαν σε αστυνομικά τμήματα ενώ την εμφάνισή τους έκαναν τα κανόνια νερού και τα δακρυγόνα.

Η γαλλική κοινωνία «βράζει» με αφορμή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Φ.Ολάντ το οποίο προβλέπει περισσότερες ώρες εργασίας και χαμηλότερους μισθούς, μέχρι 60 ώρες εργασίας.

Μετά από μια νύχτα επεισοδίων στη Ρεν, οι αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους της πόλης να μείνουν στα σπίτια τους!

Η «απαγόρευση κυκλοφορίας» έρχεται καθώς σήμερα αναμένονται νέες διαδηλώσεις στην πόλη.

Μάλιστα, εκτιμάται πως στους δρόμους θα βρεθούν χιλιάδες διαδηλωτές για να διαμαρτυρηθούν κατά της αστυνομικής βίας.

Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν σε Παρίσι, Τουλούζ, Ρεν, Ναντ...































Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ - Φλέγεται ολόκληρη η Γαλλία λόγω ασφαλιστικού - Μάχες σώμα με σώμα και απαγόρευση κυκλοφορίας (pics videos)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator