Γιώργος Δέδες: Αναλογικό σύστημα πληρωμής διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας-Σπάρτης (video)

0Το αναλογικό σύστημα πληρωμής διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας-Σπάρτης προανήγγειλε ο γραμματέας του υπουργείου Υποδομών, Γιώργος Δέδες.

«Οι τελικές συμφωνίες με τους παραχωρησιούχους προβλέπουν την εφαρμογή ενός μεικτού συστήματος, ώστε να υπάρξει δίκαιη κατανομή των τελών των διοδίων, αλλά και διευκολύνσεις, σαν και αυτές που εφαρμόστηκαν στην συμφωνία που κάναμε στον "Μωρέα"», εξήγησε ο κ. Δέδες.http://korinthostv.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Δέδες: Αναλογικό σύστημα πληρωμής διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας-Σπάρτης (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator