ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ποιος κορυφαίος επιχειρηματίας μπαίνει (;) στον ΔΟΛ - Ποια η σχέση με το MEGA

0Η κατάρρευση στο MEGA φέρνει εξελίξεις στον ΔΟΛ

Με αφορμή τις εξελίξεις στο Mega, όσοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ανθρώπους της οικογένειας Βαρδινογιάννη έβγαλαν σχεδόν το ίδιο συμπέρασμα, που δεν ήταν άλλο από τον θυμό για τον χειρισμό του Φώτη Μπόμπολα σε μια σειρά ζητημάτων που αφορούσαν το Μεγάλο Κανάλι.

Με απλά λόγια, οι Βαρδινογιανναίοι "χρέωσαν" στον Μπόμπολα το οικονομικό αδιέξοδο του Mega. Το αυτό λίγο έως πολύ πιστεύει και ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έβλεπαν να διαμορφώνεται ένα άτυπο μέτωπο των δύο απέναντι στο αφεντικό του Πήγασου.

Ανεξάρτητα, πάντως, από τις εξελίξεις, αξίζει να αναφερθεί μια πληροφορία που κυκλοφορεί.. έντονα στην πιάτσα η οποία θέλει τους Βαρδινογιάννηδες να σκέφτονται να επενδύσουν στον ΔΟΛ... (Media/Παραπολιτικά)
Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ποιος κορυφαίος επιχειρηματίας μπαίνει (;) στον ΔΟΛ - Ποια η σχέση με το MEGA"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator