Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται για πόστο στη ΝΔ - Ποια εφημερίδα κάνει το προξενιό (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

0



Ο Σάκης Ρουβάς με την βοηθό του Θέμου Αναστασιάδη

Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και το ΟΚ γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας - Ο Σάκης πηγαίνει στη ΝΔ

Παλιά ο Σάκης Ρουβάς δεν μιλούσε πολύ. Ή μάλλον για την ακρίβεια δεν μιλούσε καθόλου. Ή, για την ακρίβεια, δεν τον άφηναν οι μανατζαρέοι να μιλά πολύ για να μην εκτίθεται.

Στη συνέχεια απογαλακτίστηκε από τους μανατζαρέους και μετά από κάποιες περιπέτειες, η άλλοτε cult, παρακμιακή ή γραφική αν θέλετε μορφή της εγχώριας Showbiz, μετατράπηκε σε περίπου θεσμικό pop idol. Λίγο καμιά παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών, λίγο η Eurovision και κυρίως το γεγονός ότι τον υιοθέτησε γνωστή επιχειρηματική οικογένεια - όπως κάποτε οι άρχοντες προσλάμβαναν τους γελοτοποιούς για τους ψυχαγωγούν στις αυλές - ήταν αρκετά ώστε ο Σάκης να δημιουργήσει τη νέα του εικόνα. Μέχρι και στην Επίδαυρο τον έστειλαν.

Δεν ήθελε και πολύ μυαλό ώστε να καταλάβει κανείς που πήγαινε η δουλειά.

Και η δουλειά έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Ο Σάκης μίλησε. Για την ακρίβεια εκφώνησε βιντεοσκοπημένα το ρηχό κειμενάκι που του υπαγόρευσαν τα αφεντικά του υπέρ του ΝΑΙ, προφανώς για να πείσει της ρουβίτσες που κάποτε αλλάλαζαν όταν τον έβλεπαν να κοπανιέται στη σκηνή. "Anyway" που θα έλεγε πιθανότατα και ο Σάκης.

Εσχάτως, ο υιοθετημένος ως κατοικίδιο από την γνωστή επιχειρηματική οικογένεια, άρχισε να εμφανίζεται σε εκπομπές και μιλά για πολιτική. Ναι, ο Σάκης μπορεί να μιλήσει και για πολιτική, έστω και αν δεν έχει ιδέα. Με τρόπο που παραπέμπει σε έκθεση δημοτικού ή στο πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου οραματιζόταν στα 18 της το μελλοντικό σύστημα διακυβέρνησης.

Το χειρότερο, όμως, είναι αυτό που συμβαίνει τώρα.

Η εφημερίδα Καθημερινή έχει αναλάβει να "οικοδομήσει" το προφίλ του Σάκη ως πολιτικού. Έτσι το πρωτοσέλιδο της παραδοσιακής Δεξιάς εφημερίδας του Αλαφούζου κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον Σάκη Ρουβά και μας πληροφορεί ότι είναι "πιο πολιτικός από ποτέ". Όλα καλά μέχρι εδώ, αυτό είναι και το επίπεδο της εφημερίδας.

Το ακόμη χειρότερο είναι ότι όπως μας πληροφορεί απολύτως αξιόπιστη πηγή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει πρόταση στον Σάκη Ρουβά, ώστε να ενταχθεί στη ΝΔ και να κατέβει στο μέλλον υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το πιο τρομακτικό είναι ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά το ΟΚ που έλαβε από την επιχειρηματική οικογένεια που τον υιοθέτησε, ο Σάκης Ρουβάς έχει αποδεχθεί την πρόταση. Μέχρι να το δούμε αυτό, εφημερίδες, όπως η Καθημερινή θα χτίζουν το προφίλ του. Το ίδιο θα κάνουν και τηλεοπτικοί σταθμοί, όπως για παράδειγμα το Star Channel.

Επειδή, όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκλείεται να γίνει πρωθυπουργός, έτσι αποκλείεται να δούμε τον Σάκη υπουργό.

Κατά τα άλλα: ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Δείτε το εξώφυλλο του "Κ" και στη συνέχεια τα δύο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν.




Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται για πόστο στη ΝΔ - Ποια εφημερίδα κάνει το προξενιό (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator