Το Μαξίμου απαντά στους... κλέφτες της ΝΔ για τις offshore

0Αξιοθρήνητη χαρακτηρίζουν την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να ξεσηκώσει παραπλανητικό θόρυβο γύρω από τον εκσυγχρονισμό και την αυστηροποίηση της νομοθεσίας του Πόθεν Έσχες, κυβερνητικές πηγές, ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης.

Με ένα σκωπτικό σημείωμα, υπό τον τίτλο «Φωνάζει ο κλέφτης«, πηγές της κυβέρνησης επιτίθενται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζοντας «είναι αξιοθρήνητη την προσπάθεια της ΝΔ, πάντα σε συντονισμό με τις φυλλάδες που εξευτελίζουν συστηματικά την δημοσιογραφία, να ξεσηκώσει παραπλανητικό θόρυβο γύρω από τον εκσυγχρονισμό και την αυστηροποίηση της νομοθεσίας του Πόθεν Έσχες».

Για την ουσία του ζητήματος μάλιστα τους παραπέμπουν – «αν είναι φυσικά σε θέση να κατανοήσουν κάπως πιο σύνθετα κείμενα»– στην αναλυτική απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Για τα περί φορολογικών παραδείσων ας μιλήσουν καλύτερα με τον κ. Παπασταύρου», σχολιάζουν και, τέλος, για τα περί «εκκωφαντικής σιωπής του Μαξίμου» τους υπενθυμίζουν «ότι χρωστούν ακόμα απαντήσεις για τα τιμολόγια και τα παρεάκια με τους εκβιαστές». «Τους χαιρετισμούς μας στην μονταζιέρα«, προσθέτουν οι πηγές της κυβέρνησης.
Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Μαξίμου απαντά στους... κλέφτες της ΝΔ για τις offshore"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator