Είναι οριστικό! Έρχεται το Grexit εντός των ημερών…

0



Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν στην κυβέρνηση τα υπόλοιπα κράτη-μέλη της Ε.Ε. , τα οποία αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για Grexit και εκλογές, δίχως όμως να υπάρχει πλέον ανησυχία για τις επιπτώσεις στις υπόλοιπες χώρες.

Οι πιο σκληροπυρηνικοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποστηρίζουν πως το 2016 θα είναι διαφορετικό από το 2015 και προειδοποιούν πως ενδέχεται η κατάσταση να φθάσει στα άκρα και να συζητηθεί το σχέδιο Σόιμπλε για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Ο Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε ότι η ασφαλιστική δικλείδα για τα εφεδρικά μέτρα είναι απαραίτητη για το επερχόμενο Eurogroup. Υποστηρίζει λοιπόν πως η Ελλάδα δε θα αντέξει νέους φόρους και πως θα κληθεί πλέον να λάβει επιπλέον μέτρα για το δημόσιο.

Τέλος επιχείρησε να προκαλέσει τρόμο, λέγοντας πως το Grexit πλέον δεν είναι ζήτημα μηνών, όπως την προηγούμενη φορά, αλλά ημερών.

Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Είναι οριστικό! Έρχεται το Grexit εντός των ημερών…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator