ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Eισβολή ληστών σε σπίτι στο Λουτράκι

0Οι οπλισμένοι κουκουλοφόροι έδεσαν και φίμωσαν την ιδιοκτήτρια

Βίντεο από την εισβολή 4 οπλισμένων ληστών με κουκούλες σε πολυτελές σπίτι στο Λουτράκι, παρουσίασε το δελτίο του Alpha.
Με τα όπλα στα χέρια, οι ληστές φαίνονται να πλησιάζουν έπαυλη στο Λουτράκι, παραβιάζοντας την πίσω πόρτα.
Οι ληστές περίμεναν να φύγει ο επιχειρηματίας από το σπίτι και έπιασαν όμηρο τη σύζυγό του. Κρατώντας τη γυναίκα δεμένη και φιμωμένη, έψαξαν το σπίτι μέχρι να βρουν 70.000 ευρώ. Πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Δείτε το βίντεο…

Δημοσίευση: Μαΐου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Eισβολή ληστών σε σπίτι στο Λουτράκι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator