«Παραμένω στο παιχνίδι, βάζω 5.000.000 ευρώ στο Mega»

0



Oι τράπεζες θέλουν να δουν και τα λεφτά της άδειας

Oι πληροφορίες από το μέτωπο του Mega είναι καταιγιστικές. Ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος διαψεύδει ότι απέσυρε την πρόταση-προσφορά και επιστρέφει αποφασισμένος να επενδύσει στο κανάλι.

Δεν ισχύουν οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν νωρίτερα το πρωί και οι οποίες τον ήθελαν να εγκαταλείπει την προσπάθεια διάσωσης του καναλιού. “Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση”, ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Το Mega περνάει πάντως δύσκολες ώρες, καθώς οι τράπεζες πιέζουν ασφυκτικά τους παλαιούς μετόχους να αποφασίσουν για την τύχη του καναλιού και οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Σήμερα το πρωί συνεδρίασε το ΔΣ της Τηλέτυπος σε μία ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση στο κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Πεφάνης, πρώην εκτελεστικός διευθυντής ενημέρωσε το ΔΣ για το πώς έχει η κατάσταση, εξηγώντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια και πως πρέπει όλοι να δεσμευτούν στις τράπεζες με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Ο κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος δήλωσε ότι μπορεί να συνεισφέρει 5 εκατ., οι κ.κ. Μάρης και Μπόμπολας μίλησαν για 7,5 εκατ. και ο κ. Ψυχάρης επιφυλάχθηκε αρχικά και επανήλθε στη συνέχεια από το γραφείο του, από όπου ενημέρωσε ότι μπορεί να βάλει 5 εκατ.
Αυτή την ώρα καταβάλλεται προσπάθεια να συνταχθεί πρακτικό, με το οποίοι οι μέτοχοι θα δεσμεύονται για τα παραπάνω ποσά των 17,5 εκατ. ευρώ έναντι των τραπεζών. Σε περίπτωση που αυτό γίνει εφικτό τότε το πρακτικό θα δοθεί στις πιστώτριες τράπεζες προκειμένου να αιτηθούν οι μέτοχοι το άνοιγμα των λογαριασμών του καναλιού που είναι μπλοκαρισμένοι και στους οποίους υπάρχει ρευστότητα 4 εκατ. Ωστόσο είναι αμφίβολο εάν το σχετικό αίτημα θα γίνει αποδεκτό και όπως ανέφεραν τραπεζικές πηγές είναι εξαιρετικά δύσκολο να το αποδεχτούν εάν δεν υπάρχει και δέσμευση για τα χρήματα που απαιτούνται για την άδεια.

Δημοσίευση: Μαΐου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Παραμένω στο παιχνίδι, βάζω 5.000.000 ευρώ στο Mega»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator