«Μη παρακαλώ σας, μη λησμονάτε... τη βίλα μου» - Οι πολεοδομικές παραβάσεις στο εξοχικό του Μίκη Θεοδωράκη - ΒΙΝΤΕΟ

0Σοβαρές πολεοδομικές παραβάσεις διαπίστωσε η κάμερα του makeleio.gr σε επίσκεψη που έκανε στο εξοχικό του εμπνευστή των λαϊκών αγώνων κατά της τυραννίας, Μίκη Θεοδωράκη...

Μόνον θλίψη προκαλούν οι εικόνες. Ο ήρωας, ο αγωνιστής, ο ιδεολογικός βραχίονας του αγώνα εναντίον των Νενέκων, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός όλα αυτά τα χρόνια και να μην δίνει δικαίωμα για πολυποίκιλους σχολιασμούς.

Δημοσίευση: Μαΐου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Μη παρακαλώ σας, μη λησμονάτε... τη βίλα μου» - Οι πολεοδομικές παραβάσεις στο εξοχικό του Μίκη Θεοδωράκη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator