Eπεισοδιακές διαδηλώσεις στο Παρίσι για τον νέο εργατικό νόμο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

0



Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Παρίσι, αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις στη Γαλλία, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην εργασιακή μεταρρύθμιση της σοσιαλιστικής κυβέρνησης.

Η κεντρική πορεία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι υπό βροχή και υπό στενή αστυνομική παρακολούθηση, ενώ επεισόδια σημειώθηκαν σε διάφορες πόλεις, όπου έλαβαν χώρα οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα, οι διαδηλωτές πορεύτηκαν προς το κτίριο της Κάτω Βουλής, όπου διεξήχθη η ψηφοφορία, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να αυξήσουν την πίεση προς τους βουλευτές, αλλά και προς την κυβέρνηση. Προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο και πετώντας πέτρες και βόμβες μολότοφ συγκρούστηκαν με την αστυνομία, η οποία χρησιμοποίησε χημικά.

Δείτε τις φωτο εδώ:




Δείτε το βίντεο εδώ:
Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Eπεισοδιακές διαδηλώσεις στο Παρίσι για τον νέο εργατικό νόμο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator