Βραβείο Copycat: Ο Λαζόπουλος ξεπατικώνει μονόλογο του Louis CK live στην εκπομπή του - ΒΙΝΤΕΟ

0


 

Ένα είναι το βασικό δίλημμα που βασανίζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο μετά από δύο λεπτάκια εκπομπής Λαζόπουλου: Ποιο απ’ τα δύο είναι άραγε χειρότερο, η άθλια προπαγάνδα ή το άτεχνο χιούμορ αυτού του ανθρώπου; Κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε, βέβαια, να παρέμβει και να δηλώσει περήφανα ‘ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ’ ΤΑ ΔΥΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ’, αλλά οκ, ας μην του δώσουμε σημασία κι ας εστιάσουμε καλύτερα στο αρχικό δίλημμα. Τα τελευταία χρόνια, η προπαγάνδα του Λάκη επισκίαζε τα εμετικά αστεία του, με αποτέλεσμα τα δεύτερα να μην εισπράξουν τη γιούχα που τους άξιζε – αλλά δόξα τω θεώ ο Λάκης Λαζόπουλος έχει καλά αντανακλαστικά και φαίνεται πως κατάλαβε ότι το χιούμορ του χωλαίνει. Εξ ου και αποφάσισε να μην το εμπνέεται καν. Και να δανειστεί το χιούμορ κάποιου άλλου – εκφυλίζοντάς το βέβαια για να το φέρει στα μέτρα του, μέχρι να καταλήξει όπως καταλήγει οτιδήποτε περνάει απ’ την εκπομπή του: Μη αστείο. Ναι, ο Λάκης Λαζόπουλος κόπιαρε με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο μονόλογο του Louis CK (lol) και το αποτέλεσμα θυμίζει τις τέλειες εποχές που ο Φοίβος έκλεβε Coldplay κι έκανε πλατινένιους:


Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βραβείο Copycat: Ο Λαζόπουλος ξεπατικώνει μονόλογο του Louis CK live στην εκπομπή του - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator