Ξύλο φέτος (αντί για πούτσ@) στις φοιτητικές εκλογές των σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κόρινθο !!!

0Ένταση σημειώθηκε αργά το βράδυ με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στις σχολές της Κορίνθου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Για λίγους ψήφους η ΔΑΠ έχασε την αυτοδυναμία, την ψυχραιμία της  και... αντί για πούτσ@ φέτος έπεσε ξύλο... παρ'όλα αυτά, δηλώνουν δημόσια υπερήφανοι για... την επιτυχία τους !!!

Το μισάνθρωπο σύνθημα "Βουλιάξτε τους φελλούς" από μορφωμένα (υποτίθεται) νέα παιδιά προκαλεί εμετό και μόνο...

Αυτή η παράταξη δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ μέλλον με τέτοια καφριλίκια από τους "Ταλιμπάν" της "πούτσ@ς", του "α και ου και ΔΑΠ ΝΔΦΚ" και των άναρθρων κραυγών.

Οι "φελλοί" είναι οι ίδιοι και βουλιάζουν κάθε χρόνο όλο και πιο πολύ αφού δεν μπορούν να αρθρώσουν έναν ουσιαστικό λόγο ούτε να κάνουν μια χρονιά πολιτισμένα εκλογές.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΑΠ –ΝΔΦΚ 48,6%
ΠΑΣΠ 38,2%
ΑΣΑΦ ΕΑΑΚ 7,2%
ΠΣΚ 2%
ΛΕΥΚΑ ΑΚΥΡΑ 4%
Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξύλο φέτος (αντί για πούτσ@) στις φοιτητικές εκλογές των σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κόρινθο !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator