Β. Πανταζής: "Εγώ Γρεκός γεννήθηκα, Γρεκός θε να πεθάνω"...!!!

0Το Μεσολόγγι προτίμησε ο κυρ-Βασίλης την ημέρα του συνεδρίου της ΝΔ μετά από την "πόρτα" που "έφαγε" από την πολύ Τζιτζικολογία παραμονές των εκλογών για τον πρόεδρο του κόμματος.
Ο κομάντο του αδέκαστου φασκιώθηκε κατάλληλα και έδωσε το παρόν στις τοπικές εκδηλώσεις ως μέγας πατριώτης.
Τα καριοφίλια έλειπαν αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας ετοιμάζονται για τα επόμενα δημοτικά συμβούλια του δήμου Κορινθίων που θα γίνουν στην Αγία Λαύρα όπου ο τσολιάς μας θα μπουκάρει ψέλνοντας "Τη Υπερμάχω στρατηγώ...".
Εύγε σου κυρ-Βασίλη, και του χρόνου να ανοίξεις το Τριώδιο...!!!
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β. Πανταζής: "Εγώ Γρεκός γεννήθηκα, Γρεκός θε να πεθάνω"...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator