Τρομοκρατική επίθεση σε σταθμό στο Μόναχο - Με φωνές για τον Αλλάχ άρχισε να μαχαιρώνει πολίτες!

0



Ενας νεκρός, αρκετοί τραυματίες - Τι λέει η αστυνομία για τον δράστηΤρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε σιδηροδρομικό σταθμό στη Γερμανία. Ενας 27χρονος Γερμανός επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς γύρω στις 05.00 το πρωί τοπική ώρα (07.00 ώρα Ελλάδας) στον σιδηροδρομικό σταθμό του Γκράφινγκ, μιας μικρής πόλης νοτιοδυτικά του Μονάχου.

Ένας άνδρας βαριά τραυματισμένος από την επίθεση υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο, μετέδωσαν η δημόσια βαυαρική ραδιοφωνία και το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD.

Η εισαγγελία ανακοίνωσε ότι η επίθεση που σημειώθηκε από ένοπλο άνδρα έχει "εκ των προτέρων ισλαμιστικό" κίνητρο.

Ο άνδρας που υπέκυψε ήταν μεταξύ των τεσσάρων θυμάτων της επίθεσης. Οι άλλοι τρεις φέρουν ελαφρά τραύματα.

"Το πολιτικό κίνητρο για την πραγματοποίηση της επίθεσης αυτής σίγουρα δεν μπορεί να αποκλειστεί", είχε δηλώσει νωρίτερα εκπρόσωπος της αστυνομίας της Άνω Βαυαρίας. Ο δράστης, "ένας νεαρός άνδρας", συνελήφθη και "δεν είναι πολύ συνεργάσιμος". Ο άνδρας αυτός "μοίρασε μαχαιριές γύρω του", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Η Γερμανία, η οποία παίζει υποστηρικτικό ρόλο στην καταπολέμηση της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, δεν έχει δεχθεί μεγάλη επίθεση από ένοπλους ισλαμιστές όπως οι γειτονικές της χώρες, η Γαλλία και το Βέλγιο.
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρομοκρατική επίθεση σε σταθμό στο Μόναχο - Με φωνές για τον Αλλάχ άρχισε να μαχαιρώνει πολίτες!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator