Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ζητά το λόγο από τους ευρωπαίους γιατί δεν είναι πιο αυστηροί με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

0


Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Βασίλη Μπαλάφα
Μια απίστευτη δήλωση έκανε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ουσιαστικά η κ. Ασημακοπούλου ζήτησε το λόγο από τους ευρωπαίους δανειστές γιατί ούτε λίγο, ούτε πολύ δεν είναι ακόμη πιο αυστηροί με την κυβέρνηση απαιτώντας ακόμη πιο σκληρά μέτρα τα οποία θα πλήξουν τους Έλληνες πολίτες.

Η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι Ευρωπαίοι δείχνουν μια σκανδαλώδη ανοχή στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί τους εξυπηρετούν» αφήνοντας άφωνους πάνελ και παρουσιαστές.

Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ζητά το λόγο από τους ευρωπαίους γιατί δεν είναι πιο αυστηροί με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator