Όταν ο Χατζηνικολάου σχόλασε τον Κατρούγκαλο: «Εμένα δεν με ειρωνεύεται κανείς» - ΒΙΝΤΕΟ

0Έναν έντονο διάλογο είχαν χθες το βράδυ στην εκπομπή του Star «στον Ενικό» ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.
Το κλίμα «ηλεκτρίστηκε» μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Στραβελάκη στον κ. Κατρούγκαλο και τη λεκτική «διαμάχη», που είχαν οι δυο άνδρες, με τον Χατζηνικολάου να παίρνει το μέρος του Στραβελάκη.Ωστόσο στη συνέχεια και ενώ το κλίμα της συζήτησης παρέμεινε τεταμένο ο Νίκος Χατζηικολάου έκανε μια ερώτηση στον Υπουργό για μια διάταξη η οποία ωστόσο είχε σύμφωνα με τον κ. Κατρούγκαλο αποσυρθεί, κάτι που ο δημοσιογράφος φαίνεται πως δεν γνώριζε, με τον Γ. Κατρούγκαλο να λέει πως «θέλω να σας προστατεύσω…» και τον Χατζηνικολάου να εκνευρίζεται!

Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν ο Χατζηνικολάου σχόλασε τον Κατρούγκαλο: «Εμένα δεν με ειρωνεύεται κανείς» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator