Θλίψη, οργή, αηδία. Και απελπισία... Η είσοδος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

0Θλίψη, οργή, αηδία. Και απελπισία...

Είσοδος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από την Τοσίτσα.

Οι αμόρφωτοι και απολίτιστοι κάφροι που δημιουργούν αυτά τα χάλια αλλά και όσοι δεν συγκλονίζονται από το συγκεκριμένο θέαμα, θεωρώ ότι είναι άτομα που χρήζουν ψυχοθεραπείας και χιλιάδες ώρες κοινωνικής εργασίας, πριν επανενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο.

Σε οποιοδήποτε στοιχειωδώς σοβαρό κράτος κάτι τέτοιο θα ήταν αυτονόητο. Αποτελεί ντροπή και μέγιστη ύβρη να τολμάμε καν να ψελλίσουμε ότι δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού στην ανθρωπότητα.

Δημοσίευση: Μαΐου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θλίψη, οργή, αηδία. Και απελπισία... Η είσοδος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator