Ξεφτιλίστηκε όλο το Κιάτο με την απόφαση κάποιων να πάνε στον Λαζόπουλο

0Κάτοικοι του Κιάτου βρέθηκαν σήμερα και παρακολούθησαν από κοντά την εκπομπή-προπαγάνδα του γελωτοποιού-γκεμπελίσκου Λαζόπουλου.
Πανελλήνια ξεφτίλα για το Κιάτο καθώς ο Λάκης δεν έχανε ευκαιρία κάθε τόσο να υπενθυμίζει την παρουσία τους κάνοντας ειδική αναφορά στην πόλη χαρακτηρίζοντάς το «Τρελό Κιάτο».

Σεβόμαστε απόλυτα την επιθυμία του οποιουδήποτε να παρακολουθεί ότι γουστάρει αλλά δε μπορεί να εκπροσωπείται μια ολόκληρη πόλη από μερικούς μόνο κατοίκους..., αυτή την έννοια έχει η ανάρτησή μας, δεν ήταν το Κιάτο στην εκπομπή σου Λαλάκη ήταν κάποιοι από το Κιάτο._Δημοσίευση: Μαΐου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξεφτιλίστηκε όλο το Κιάτο με την απόφαση κάποιων να πάνε στον Λαζόπουλο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator