Στην Κόρινθο υπάρχει ένας τύπος που... κερνάει τα αγάλματα, ένας διεθνολόγος κι ένας επιφανής πολίτης !!!

0Το parakato πάντα δίπλα στους δοκιμαζόμενους πολίτες συμβουλεύει...!!!

Γραφεία ψυχιάτρων που αναλαμβάνουν περιστατικά όπως: κατάθλιψη, διπολική διαταραχή, ψυχοσωματικά προβλήματα, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, αντιμετώπιση άγχους και διατροφικές διαταραχές. Αναζήτησε τον κοντινότερο ψυχίατρο εδώ.

Δημοσίευση: Μαΐου 21, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Κόρινθο υπάρχει ένας τύπος που... κερνάει τα αγάλματα, ένας διεθνολόγος κι ένας επιφανής πολίτης !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator