Μας «κούφανε» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν συμφωνώ με τα μέτρα αλλά θα τα ψηφίσω (ΒΙΝΤΕΟ)

0Τη διαφωνία του με το άρθρο αναφορικά με τον αυξημένο ΦΠΑ στα νησιά εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στη βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

«Θα μπορούσαμε να μεταθέσουμε την υλοποίηση του ΦΠΑ την 1/1/2017.

Δεν συμφωνώ με αυτό το άρθρο αλλά δεν μπορώ και να μην ψηφίσω συνολικά το νομοσχέδιο, διότι αυτό θα ήθελε η αντιπολίτευση» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση: Μαΐου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μας «κούφανε» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν συμφωνώ με τα μέτρα αλλά θα τα ψηφίσω (ΒΙΝΤΕΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator