Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διασκέδασε τον πόνο του τρώγοντας αστακό;

0


Μετά τις σκοτούρες της Βουλής, ένα ταξιδάκι αναψυχής στο μαγευτικό Γαλαξίδι ήταν ό,τι πρέπει για τον Νίκο Βούτση.

Ο Πρόεδρος της Βουλής σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» έκανε μια χαλαρωτική βόλτα στην προκυμαία και στη συνέχεια μαζί με τη σύζυγό του επισκέφτηκαν την τοπική ταβέρνα «ο Τάσος», πάνω στο κεντρικό λιμανάκι, που φημίζεται για τις καραβίδες και το φρέσκο ψάρι στα κάρβουνα.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Βουλής παρήγγειλε και έναν φρέσκο αστακό, καθώς και άλλα θαλασσινά εδέσματα, συνοδεύοντάς τα με ντόπιο λευκό κρασί. Ο ίδιος, με χαλαρή διάθεση και κέφι, χαιρέτισε με χαμόγελο όσους βρίσκονταν στην ταβέρνα και τον αναγνώρισαν.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσαν τα «Παραπολιτικά»


Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διασκέδασε τον πόνο του τρώγοντας αστακό;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator