Κλέβουν κοτόπουλα, αλεύρι και εσώρουχα στον παράδεισο της Βενεζουέλας - ΒΙΝΤΕΟ

0Τραγική είναι η κατάσταση στη Βενεζουέλα. Σε όλο και περισσότερες περιοχές αυξάνονται οι λεηλασίες, αφού πολίτες κλέβουν αλεύρι, κοτόπουλα αλλά και εσώρουχα καθώς υπάρχουν ελλείψεις σε πολλά βασικά είδη.

Πολίτες εισβάλουν σε καταστήματα, ορμούν εναντίον φορτηγών με τρόφιμα δίνοντας μάχη για να αποκτήσουν προϊόντα των οποίων υπάρχει έλλειψη. Βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει εκατοντάδες άνθρωποι να κάνουν πλιάτσικο σε ένα φορτηγό που μετέφερε χαρτί κουζίνας, αλάτι και σαμπουάν στην πολιτεία Τατσίρα.

Αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ δήλωσαν πως ανησυχούν για μια ενδεχόμενη κατάρρευση της οικονομίας της Βενεζουέλας και προέβλεψαν πως ο Μαδούρο δεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του.

Ο πληθωρισμός στη Βενεζουέλα ανήλθε το 2015 στο 180,9%, ενώ το ΑΕΠ της Βενεζουέλας συρρικνώθηκε κατά 5,7%. Ήταν η δεύτερη συναπτή χρονιά βαθιάς οικονομικής ύφεσης.

Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κλέβουν κοτόπουλα, αλεύρι και εσώρουχα στον παράδεισο της Βενεζουέλας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator