Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων έχασε το... δρόμο προς το βήμα της Βουλής - ΒΙΝΤΕΟ

0Ένα αστείο περιστατικό σημειώθηκε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το ασφαλιστικό. «Πρωταγωνίστρια» ήταν η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία την ώρα που ανέβαινε στο βήμα της βουλής για την ομιλία της, “έχασε το δρόμο” και κατευθύνθηκε προς το προεδρείο.

«Να συνοδεύσει κάποιος την κ. Μεγαλοοικονόμου στο βήμα», είπε χαριτολογώντας ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Βαρεμένος.

«Ευχαριστώ κ. πρόεδρε», είπε γελώντας η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, όταν ανέβηκε στο βήμα και πρόσθεσε: «πήρα φόρα. Πήγαινα πιο πάνω».

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων έχασε το... δρόμο προς το βήμα της Βουλής - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator