Από μία κλωστή κρέμεται η ζωή του Σουμάχερ !!!

0Άσχημα νέα για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ, με νευρολόγο να τονίζει ότι η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή, κάτι που δε διαψεύδεται από τη μάνατζέρ του, Ζαμπίνε Κεμ.

Μπορεί να μην υπάρχει ενημέρωση για την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, όμως φαίνεται ότι οι εξελίξεις δεν είναι ευχάριστες. Συγκεκριμένα, ένας νευρολόγος τόνισε ότι η ζωή του εφτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή κρέμεται από μία κλωστή.

«Η υγεία του έχει επιδεινωθεί. Η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, κάτι που δείχνει ότι ο «Σούμι» δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στα τέλη του 2013.

Μάλιστα, έως τώρα οι εν λόγω δηλώσεις δεν έχουν διαψευστεί από τη μάνατζέρ του, Ζαμπίνε Κεμ, γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο Γερμανός βρίσκεται στο τέλος της μάχης που δίνει τα τελευταία 2,5 χρόνια.

gazzetta.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από μία κλωστή κρέμεται η ζωή του Σουμάχερ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator