ΨΕΥΤΗΣ: Από το πόθεν έσχες του 2013 φαίνεται ότι από το 1996 έχει διαμέρισμα 114 τετραγωνικών - ΒΙΝΤΕΟ

0



Αυτό είναι το Πόθεν Έσχες του Τσίπρα για το 2013. Διαθέτει μόνο ένα διαμέρισμα 114 τ.μ, μια μηχανή BMW και τραπεζικές καταθέσεις μικρού ύψους

Με καθυστέρηση δύο ετών δόθηκαν στη δημοσιότητα δόθηκαν τα Πόθεν Έσχες πολιτικών αρχηγών, υπουργών, βουλευτών, ευρωβουλευτών και άλλων πολιτικών στελεχών από τη Βουλή. Τα στοιχεία αφορούν το οικονομικό έτος 2013 (χρήση 2012).

Ο σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε εισοδήματα 69.324 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και λοιπά έσοδα και έχει στην κατοχή του ένα διαμέρισμα 114 τ.μ που απέκτησε το 1996 έναντι 123.000 ευρώ.

Δεν έχει στην κατοχή του μετοχές. Οι τραπεζικές καταθέσεις του την εν λόγω περίοδο ανέρχονταν σε 6.999 ευρώ (Εθνική Τράπεζα). Δεν διαθέτει ιδιωτικό αυτοκίνητο αλλά έχει μια μηχανή BMW 650 κυβικών που αγόρασε το 2007.Επίσης δεν δήλωσε συμμετοχή σε καμία επιχείρηση ούτε είχε στη διάθεσή του μετοχές.

Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΨΕΥΤΗΣ: Από το πόθεν έσχες του 2013 φαίνεται ότι από το 1996 έχει διαμέρισμα 114 τετραγωνικών - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator