Ελένη Αυλωνίτου: "Είμαστε λίγο πριν από το τέλος" - ΒΙΝΤΕΟ

0«Είμαστε λίγο πριν από το τέλος» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου στην τηλεοπτική εκπομπή Parole της Αννίτας Πάνια προκαλώντας «σεισμό» στο στούντιο.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και εξέφρασε την αισιοδοξία της για την έκβαση της διαπραγμάτευσης και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Όμως η έκφραση της «είμαστε λίγο πριν από το τέλος» εκλήφθη λίγο διαφορετικά, με το πάνελ της εκπομπής να «τρολάρει» την Ελένη Αυλωνίτου και να ξεσπά σε γέλια….
Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ελένη Αυλωνίτου: "Είμαστε λίγο πριν από το τέλος" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator