Ο ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ "ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑ" ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!!

0O παγκοσμίως γνωστός και καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας Stephan Caras βεβαίως και είναι Έλληνας αλλά το πιο σημαντικό που πρέπει να μας κάνει υπερήφανους σαν Κορίνθιους είναι ότι είναι γέννημα θρέμμα Κορίνθιος που έφυγε νεαρός για Μελβούρνη και γενικότερα για όλο τον κόσμο.Είναι πολύ κρίμα κάποιοι να κάνουν "αφιερώματα" σε τόσο αξιόλογους ανθρώπους χωρίς καν να διαβάζουν αυτά που αντιγράφουν... 
Θαυμάστε τι αναρτήθηκε σε κορινθιακό ΜΜΕ κι άμα βγάλετε άκρη γράψτε μας:
Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ "ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑ" ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator