Τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη επισκέφθηκαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

0Τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη επισκέφθηκαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας κα Μαρία Θελερίτη, κ. Γιώργος Τσόγκας και κ. Γιώργος Ψυχογιός. 

Πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη όπου τέθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη ζητήματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα. Προτάσσοντας θέματα του Στρατοπέδου, του Νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας, το Νέο ΕΣΠΑ, το Αναπτυξιακό και το Leader καθώς και ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση των πόρων της Περιφέρειας.

Οι Βουλευτές ενημερώθηκαν και έθεσαν ζητήματα τόσο για την ολοκλήρωση των έργων όσο και για την ανάπτυξη της Κορινθίας.

Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και οι Βουλευτές δεσμεύτηκαν ότι θα συνδράμουν από την πλευρά τους στην Κυβέρνηση προκειμένου να λυθούν προβλήματα προς όφελος των πολιτών. 
Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη επισκέφθηκαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator