Απέκτησε στέγη το «ΜαΖί νικΩ» στην Κόρινθο

0


Ο Επιχειρηματίας Δ. Ραψωματιώτης με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γ. Δέδε, τον Βουλευτή Κορινθίας Γ. Τσόγκα και τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2014-2019» Τ. Πιέτρη στα εγκαίνια των γραφείων του «ΜαΖί νικΩ» το Σάββατο. 

Δ. Ραψωματιώτης: Αυτή η προσπάθεια είναι πάρα πολύ σημαντική και μας χρειάζεται όλους !
Μια δομή ανθρωπιάς λειτουργεί από το Σάββατο το απόγευμα στην Κόρινθο. Μια δομή αλληλεγγύης, στήριξης και ελπίδας για τους ανθρώπους που πάσχουν από νεοπλασίες και τις οικογένειές τους.

Ο Σύλλογος ΜαΖί ΝικΩ εγκαινίασε τα γραφεία του στο κέντρο της πόλης (Εθνικής Αντιστάσεως 5, 1ος όροφος) το απόγευμα της 14ης Μαΐου, κάνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση του στόχου του. Να βρουν καταφύγιο, ενημέρωση - στήριξη - αλληλεγγύη όλοι όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα νεοπλασίας αλλά και ένα βήμα προσφοράς όσοι επιθυμούν να συμπαρασταθούν, να ενημερωθούν και να συνδράμουν.

Την προσπάθεια που ξεκίνησε από το 2015, από ανθρώπους που έπασχαν ή πάσχουν, συγγενείς, φίλους και εθελοντές, χαιρέτισε με την παρουσία του και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Ραψωματιώτης, σημειώνοντας την αξία της και δηλώνοντας αλληλέγγυος και υποστηρικτής της.

«Θέλω να συγχαρώ όλους όσους ξεκίνησαν αυτήν την πρωτοβουλία. Είναι πραγματικά πολύ σοβαρή, πολύ αξιόλογη και όλοι μας έχουμε υποχρέωση να τη στηρίξουμε, άσχετα εάν μας έχει «χτυπήσει» το πρόβλημα, είτε εμάς, είτε την οικογένεια μας ή καθόλου. Λίγο - πολύ όλοι μας έχουμε ένα γνωστό ένα φίλο, ένα συγγενή που έχει παρουσιάσει κάποια τέτοια προβλήματα. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, νομίζω ότι αυτή η προσπάθεια είναι πάρα πολύ σημαντική και μας χρειάζεται όλους να είμαστε δίπλα της, και θα είμαστε!»
Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απέκτησε στέγη το «ΜαΖί νικΩ» στην Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator