Εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Νέων Κρυονερίου

0




Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Γιώργος Πετρίτσης και κ. Απόστολος Παπαφωτίου παρέστησαν στα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Νέων Κρυονερίου.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου κ. Κωνσταντίνος Ραφτόπουλος τόνισε τη συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα έργα υποδομής του χωριού και ευχαρίστησε τόσο τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πελοπίδα Καλλίρη για την σημαντική παρουσία όλων στη χθεσινή εκδήλωση.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης ανακοίνωσαν ότι μετά από πολλά έτη καθυστέρησης πλέον δημοπρατήθηκε ο δρόμος Κρυονέρι – Σούλι και υπάρχει και ανάδοχος στο έργο ύψους 1.400.000 ευρώ και θα προχωρήσουν άμεσα στις προβλεπόμενες απαλλοτριώσεις.

Ανέδειξαν το θέμα της άρδευσης της περιοχής και δεσμεύτηκαν από κοινού για ένα νέο σημαντικό εγγειοβελτιωτικό έργο που ήδη μελετούν οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Κρυονερίου.

Τέλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε μαζί με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Παπαγγελόπουλο στο γεγονός ότι ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου και για τη συμβολή που θα έχει ένα τέτοιο σημαντικό έργο στην ανάπτυξη της περιοχής.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπυρίδων Σταματόπουλος και πλήθος συμπολιτών μας που αγκάλιασαν θερμά τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας σε έργα υποδομής του οδικού δικτύου άρδευσης και ανάπτυξης της Περιοχής.
Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Νέων Κρυονερίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator