Βουλευτής των ΑΝΕΛ: «Η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα τους διαλόγους Τόμσεν-Βελκουλέσκου»

0Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση θέλησε «να κάψει» το θέμα. «Οι σχεδιασμοί του ΔΝΤ επιβεβαιώθηκαν πλήρως στη συνέχεια» σχολίασε ο Νίκος Βούτσης.

Τον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τους διαλόγους Τόμσεν-Βελκουλέσκου προκειμένου να «κάψει το θέμα» πρόβαλε στη Βουλή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στη φόρα τον διάλογο Τόμσεν με την κυρία Βελκουλέσκου ; Το παλεύει με νύχια και με δόντια το ΔΝΤ. Πώς θα το έκαιγε διαφορετικά;» είπε ο συμπολιτευόμενος βουλευτής προκαλώντας αίσθηση καθώς συντάχθηκε ουσιαστικά με όσους κατηγορούν την ελληνική κυβέρνηση ότι βρίσκεται πίσω από την υποκλαπείσα συνομιλία των στελεχών του ΔΝΤ. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε, όμως, και σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού λέγοντας πως «ταυτίζονται απόλυτα» με τις θέσεις του ΔΝΤ.

Τις δηλώσεις του κ. Παπαχριστόπουλου κλήθηκε να σχολιάσει λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος διερωτήθηκε πως μπορεί να ξέρει ο βουλευτής τέτοια πράγματα που σχετίζονται και με μυστικές υπηρεσίες. Ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε, όμως, ότι η πορεία των πραγμάτων επιβεβαίωσε πλήρως τις συνομιλίες με τις έντονες πιέσεις που ασκήθηκαν στην Ελλάδα από την πλευρά του ΔΝΤ. «Έχει πολύ μεγάλη σημασία η επιβεβαίωση αυτών που δημοσιεύθηκαν. “Βγάζει μάτι” ότι υπήρχε ένας σχεδιασμός που επιβεβαιώνεται από την πορεία των πραγμάτων» ανέφερε ο κ. Βούτσης σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Κατρούγκαλος: δεν κατάλαβα ότι είπε κάτι τέτοιο ο Παπαχριστόπουλος

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος ισχυρίστηκε, πάντως, ότι δεν είχε τέτοιο νόημα η δήλωση του κ. Παπαχριστόπουλου. Ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν κρύβεται πίσω από την υποκλοπή.

Τη δήλωσε του κ. Παπαχριστόπουλου σχολίασε πάντως και η ΝΔ μέσω του Γ. Βρούτση σημειώνοντας ότι υπονομεύει τη χώρα μας. «Είτε συνειδητά, είτε από ολίσθημα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι η υποκλοπή ήταν αναγκαία για να χτυπηθεί το ΔΝΤ. Αυτό είναι ιδιαίτερα σοβαρό και θα υπονομεύσει τη χώρα μας» σημείωσε.
Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βουλευτής των ΑΝΕΛ: «Η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα τους διαλόγους Τόμσεν-Βελκουλέσκου»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator