Υπουργός φωτοτυπίας Διαμαντοπούλου: «Ανασυγκρότηση του μεταρρυθμιστικού πόλου με ένα νέο κόμμα» !!!

0Στο Συνέδριο της «Δράσης» μίλησε σήμερα η πρώην υπουργός και επικεφαλής του ΔΙΚΤΥΟΥ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη Άννα Διαμαντοπούλου, όπου αναφέρθηκε εκτενώς στις μεταρρυθμίσεις.

«Οι μεταρρυθμίσεις τόσο για να γίνουν κατανοητές όσο και για να ριζώσουν στην κοινωνία πρέπει να διέπονται από λαϊκότητα», ανέφερε αρχικά η ίδια και συνέχισε: «Στην Ελλάδα όσες φορές επιχειρήθηκε ουσιαστική μεταρρύθμιση, η εκάστοτε αντιπολίτευση υποσχόταν την ανατροπή της όταν θα εκλεγόταν».

Πάντως, σύμφωνα με την ίδια «εάν το μεταρρυθμιστικό κίνημα δεν αποκτήσει λαϊκή βάση και αποδοχή, δεν μπορεί να έχει αποτελεσματικότητα».

Η Άννα Διαμαντοπούλου υπερτόνισε την «ικανότητα», την «ανεξαρτησία» και τη «γνώση του εξωτερικού περιβάλλοντος», ως «βασικά κλειδιά για μια μεταρρυθμιστική διακυβέρνηση».

Επιπρόσθετα, τόνισε πως «η πολιτική και οι μεταρρυθμίσεις δεν μπορούν να γίνουν από τεχνοκράτες αλλά από πολιτικούς με τεχνοκρατική συγκρότηση».

Εξάλλου, όπως είπε η ίδια «ο κρατισμός στην Ελλάδα δεν έχει μόνο αριστερό πρόσημο. Έχει κυρίως δεξιό και υπήρξε διαχρονικός και διαπαραταξιακός» και κατέληξε, λέγοντας πως «έχει τεράστια σημασία η ανασυγκρότηση του μεταρρυθμιστικού πόλου με ένα νέο κόμμα που θα αποτρέψει την «κακή» επανάληψη της μεταπολίτευσης».
Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υπουργός φωτοτυπίας Διαμαντοπούλου: «Ανασυγκρότηση του μεταρρυθμιστικού πόλου με ένα νέο κόμμα» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator