Λήξη συναγερμού με ελεγχόμενη έκρηξη στο «Ολντ Τράφορντ» (video pics)

0



Σε ελεγχόμενη έκρηξη προχώρησε η αστυνομία του Μάντσεστερ στο ύποπτο πακέτο που βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορντ», στο οποίο υπήρχε ένα κινητό συνδεδεμένο με καλώδια σε σωλήνα. Ψάχνουν και για τυχόν δεύτερο

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το Μάντσεστερ, ενώ επιβεβαιώθηκε ΚΑΙ επίσημα πως στο ύποπτο πακέτο που βρέθηκε υπήρχε ένα κινητό συνδεδεμένο με καλώδια σε σωλήνα (κάτι που θυμίζει εκρηκτικό μηχανισμό), ενώ έγινε ελεγχόμενη έκρηξη από την αστυνομία με απόλυτη επιτυχία, για να λήξει, τελικά, ο συναγερμός, που σήμανε λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ.

Όπως έγραψε, δε, στο Twitter ο Σταν Κόλιμορ (νυν σχολιαστής στη βρετανική τηλεόραση ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον ενημέρωσε σε κατάσταση σοκ πως είδε το εν λόγω πακέτο στις τουαλέτες του γηπέδου, με την αστυνομία, πάντως, να «χτενίζει» ακόμα τις εξέδρες του γηπέδου για τυχόν δεύτερο πακέτο.







Να θυμίσουμε ότι, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ, για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, οι Αρχές ενημέρωσαν τους οπαδούς που βρίσκονταν στις κερκίδες «Stretford End» και «Sir Alex Ferguson Stand» πως πρέπει να αποχωρήσουν.



Για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός, με την ασφάλεια του γηπέδου να ενημερώνει τον υπόλοιπο κόσμο να παραμείνει στις θέσεις του και να διατηρήσει την ψυχραιμία του.



Λίγο αργότερα, όπως μετέδωσαν τα βρετανικά Μέσα, αποκαλύφτηκε και η αιτία. Ένα «ύποπτο» πακέτο κοντά στο κόρνερ τράβηξε την περιέργεια των Αρχών, που μπήκαν στο γήπεδο με ειδικά σκυλιά για να ελέγξουν εξονυχιστικά τον χώρο. Μερικά λεπτά αργότερα, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε την οριστική αναβολή της αναμέτρησης για λόγους ασφαλείας.







ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λήξη συναγερμού με ελεγχόμενη έκρηξη στο «Ολντ Τράφορντ» (video pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator