ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ - Ειδική συνεδρίαση της Βουλής στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου ζητά η Φώφη

0



Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάνει ρελάνς στο ΣΥΡΙΖΑ που σχεδίαζε εκδήλωση παρουσία Τσίπρα

Ειδική συνεδρίαση της Βουλής των Ελλήνων για να αποτίσει φόρο τιμής στον Ανδρέα Παπανδρέου ζητά με επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Η κ.Γεννηματά χαρακτηρίζει στην επιστολή της θετική την πρωτοβουλία του κ. Βούτση για την οργάνωση εκδήλωσης μνήμης στις 23 Ιουνίου για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Χαρακτηρίζει όμως επίσης αυτονόητο, της εκδήλωσης να προηγηθεί ειδική συνεδρίαση του Κοινοβουλίου, στην οποία θα πρέπει να κληθούν να μιλήσουν αρχηγοί ή εκπρόσωποι των κομμάτων και της Κυβέρνησης και στη συνέχεια να γίνουν τα εγκαίνια της σχετικής έκθεσης που διοργανώνει η Βουλή.

Έτσι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί τη ρελανς από το ΣΥΡΙΖΑ που σχεδίαζε την εκδήλωση παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, διεκδικώντας για εαυτόν το ρόλο του εκφραστή της κεντροαριστεράς, στο πλαίσιο και της προσέγγισης με την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία.
Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ - Ειδική συνεδρίαση της Βουλής στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου ζητά η Φώφη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator