Σταύρος Δήμας: Αποκαλυπτικοί διάλογοι με το κύκλωμα εκβιαστών - ΒΙΝΤΕΟ

0



Νέους αποκαλυπτικούς διαλόγους για τις στενές σχέσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, αλλά και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών της ΝΔ, ανάμεσά τους και ο Σταύρος Δήμας με τους δημοσιογράφους που εμπλέκονται στο κύκλωμα εκβιαστών, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή του ALPHA “Checkpoint” με την Γιάννα Παπαδάκου...

Οι εκβιαστές συνομιλούν σε ιδιαίτερα φιλικό τόνο με τον εκπρόσωπο της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο, τον σύμβουλο του πρώην πρωθυπουργού Σταύρο Παπασταύρου, αλλά και τονΣταύρο Δήμα, στον οποίο μάλιστα κάνουν αναφορά για τα σενάρια της Οικουμενικής κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας πως «εξυπηρετεί». «Αν είστε όλοι μαζί στην Κυβέρνηση δεν θα πληρώσει κανείς!», αναφέρουν.

Σε μια συνομιλία ο Π. Μουσσάς απευθυνόμενος με μεγάλη οικειότητα στο στέλεχος της Ν.Δ. Σταύρο Δήμα σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα. Από τη συνομιλία αυτή ενδιαφέρον έχει το σημείο, όπου ο Π. Μουσσάς αναφέρεται στην πιθανότητα οικουμενικής κυβέρνησης «άμα είναι όλοι μαζί δεν θα πληρώσει αυτός, είναι όλοι μαζί».

Π. Μουσσάς: «Είδα τον κακομοίρη τον Σταύρο του αλλάξαν τα φώτα σήμερα…» «τον έχουν στοχοποιήσει». «θα δικαιωθεί… αλλά ταλαιπωρείται πάρα πολύ»
… «φαίνεται πρόεδρε ότι πάμε όλοι μιλάνε για Οικουμενική» «πρώτη φορά ακούω τον Παυλόπουλο να μιλάει για αυτή» «Δεν θα αφήσω την κυβέρνηση που πάει άσχημα να καταστρέψει τη χώρα, ούτε την αντιπολίτευση… εκλογές δεν θα γίνουν… αρχίζει και φτιάχνεται το μείγμα… τα υλικά υπάρχουνε… έτσι δεν είναι Πρόεδρε; Τι λες και εσύ;»
Σ. Δήμας: «Τι να σου πω, ποιοι θα είναι το θύμα που θα βρούνε, θα βρούνε κάποιον ο οποίος θα πληρώσει άγρια γιατί δεν είναι το θέμα της οικονομίας, το προσφυγικό είναι το θέμα.»
Π. Μουσσάς: «Άμα είναι όμως όλοι μαζί δεν θα πληρώσει αυτός, είναι όλοι μαζί, η οικουμενική».
Σ. Δήμας: «Μπα αυτός θα την πληρώσει.»
Π. Μουσσάς: Λες;
Σ. Δήμας: Θα δούμε.
Π. Μουσσάς: Θα μιλήσω και με τον Τάκη μήπως έρθουμε να σε δούμε από κοντά.

Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σταύρος Δήμας: Αποκαλυπτικοί διάλογοι με το κύκλωμα εκβιαστών - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator