ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ: Γ. Ψυχογιός και Μ. Θελερίτη συντελεστές σε νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση του τρίτου φύλου !!!

0Απίστευτο και όμως αληθινό.

Την ίδια στιγμή που δεινοπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στα προβλήματα της καθημερινότητας οι βουλευτές μας και μέσα σε αυτούς και 2 εκ των τριών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας ασχολούνται με τη σύνταξη νομοσχεδίων για την πλήρη αναγνώριση δικαιωμάτων των “διεμφυλικών ατόμων”.
Δηλαδή εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί ασχολούνται με σύμφωνα συμβίωσης, διεμφυλικά άτομα κτλ αντί να ασχολούνται με τη στήριξη της Ελληνικής οικογένειας..
Και δεν είμαστε αρνητικοί στο να υπάρχουν ίσα δικαιώματα σε όλους τους Έλληνες όμως εδώ βλέπουμε ότι 21 βουλευτές θεωρούν ότι όλα έχουν λυθεί και στρέφουν πλέον την προσοχή τους σε αυτά τα θέματα…
Πόσο μάλλον οι δικοί μας που έχουν να ασχοληθούν και με τα αγροτικά. 
Την ίδια στιγμή ξεπουλιώνται όλα και υπογράφεται το ένα μνημόνιο μετά το άλλο…
Ίσως εμείς να είμαστε οι παράλογοι και αυτοί οι λογικοί…

Εδώ το ερώτημα των βουλευτών:

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/9457905.pdf

Και εδώ η απάντηση του Υπουργού 20 μέρες αργότερα την ίδια στιγμή που κρίσιμα νομοσχέδια περιμένουν:

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/9484615.pdf

Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ: Γ. Ψυχογιός και Μ. Θελερίτη συντελεστές σε νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση του τρίτου φύλου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator