Μπαλαούρας: «Θα μιλάτε όσο θέλω εγώ» - Έκρηξη Κασιδιάρη - ΒΙΝΤΕΟ

0



Μεγάλη ένταση επικράτησε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο, ανάμεσα στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγό και τον πρόεδρο της επιτροπής, Μάκη Μπαλαούρα.

Την ώρα που μιλούσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Τραγάκης, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Γιάννης Λαγός, φώναζαν και ζητούσαν «τον λόγο κατά σειρά κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης», με ιδιαίτερα έντονο ύφος.

«Μιλάει ο συνάδελφός σας», απάντησε ο κ. Μπαλαούρας με τον Ηλία Κασιδιάρη φωνάζοντας να ρωτά: «Πόση ώρα θα μιλάει ο συνάδελφος».

«Όση ώρα θέλω εγώ», απάντησε με την κατάσταση να ξεφεύγει.

«Αν θέλετε να πάμε με την σειρά των κομμάτων, θα πάρετε τον λόγο τώρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί φωνάζετε», είπε μετά την ένταση ο κ. Μπαλαούρας.

Δείτε το βίντεο:


Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπαλαούρας: «Θα μιλάτε όσο θέλω εγώ» - Έκρηξη Κασιδιάρη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator