ΣΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ - Ο Πολάκης απέλυσε τον Γιαννόπουλο που είχε τοποθετήσει ο Καμμένος!

0



Στη θέση του τοποθέτησε τον Θεόφιλο Ρόζεμπεργκ επί χρόνια επικεφαλής στους «Γιατρούς του Κόσμου»

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Πολάκης προχώρησε στην απόλυση του Θανάση Γιαννόπουλου από το αλανιάρικο KEEΛΠΝΟ.

Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπορείς να τον αδικήσεις. Γύρευε τι θα ανακαλύψει στα έγκατα του Οργανισμού ο σκληροτράχηλος υπουργός. Η πλάκα είναι ότι τον Γιαννόπουλο τον είχε διορίσει ο Καμμένος! Μπάχαλο δηλαδή.

Ο κ. Πολάκης είχε ζητήσει την παραίτηση του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ όμως το ΔΣ δεν παραιτήθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός σε μια απίστευτη επίδειξη ολοκληρωτισμού προχώρησε στην παύση μόνον του προέδρου, του Θανάση Γιαννάπουλου.
Στη θέση του τοποθέτησε τον Θεόφιλο Ρόζεμπεργκ επί χρόνια επικεφαλής στους «Γιατρούς του Κόσμου».
Φαίνεται πως τα τερτίπια του Παύλου Πολάκη δεν έχουν τέλος. Αφού μετά την άρνηση του ΚΕΕΛΠΝΟ να υποκύψει στις ωμές παρεμβάσεις του στο διαγωνισμό για τους νοσηλευτές ζήτηση την παραίτηση όλου του ΔΣ του Οργανισμού, τώρα προχωρά ακόμη περισσότερο με απίστευτο θράσσος.
Ετσι και μετά την άρνηση του ΔΣ να παραιτηθεί, τώρα τους απειλεί με παύση στη λογική του «αποφασίζουμε και διατάζουμε».

Τις προθέσεις του έκανε γνωστές ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου απαντώντας στο τι προτίθεται να κάνει με την άρνηση παραίτησης του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ απαντά: «Αν δεν παραιτηθούν θα παυθούν και θα αντικατασταθούν».
Την ίδια στιγμή το Μαξίμου παραμένει σε ρόλο απλού θεατή στις αυθαιρεσίες του υπουργού, επικροτώντας δια της σιωπής του τη στάση και τις μεθοδεύσεις του.

Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ - Ο Πολάκης απέλυσε τον Γιαννόπουλο που είχε τοποθετήσει ο Καμμένος!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator