ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Θέμα για την κατάσταση των παιδικών χαρών έθεσε ο Τιμολέων Πιέτρης

0Στην συνεδρίαση της 26ης Μαΐου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019» Τιμολέων Πιέτρης ανέφερε:

"Καθημερινά δέχομαι έντονα παράπονα από γονείς για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι παιδικές χαρές της Κορίνθου και των γειτονικών περιοχών.

Τα κυριότερα προβλήματα που παρατηρούνται:

-σπασμένα και μισοχαλασμένα όργανα

-ελλειπής φωτισμός

-σκληρό χωμάτινο και ανώμαλο έδαφος

-στην περιποίηση πρασίνου και καθαριότητα

-στις περιφράξεις

Ερωτάται ο κος Δήμαρχος:

α. Ποιες παιδικές χαρές τηρούν τις προϋποθέσεις του νόμου ώστε να μπορούν να λειτουργούν απρόσκοπτα, χωρίς να εγκυμονούν κινδύνους για τα μικρά παιδιά και τους συνοδούς τους;

β. Όταν το μέσο κόστος για την ανακατασκευή μιας παιδικής χαράς είναι χαμηλό, για ποιόν λόγο δεν προχωρά άμεσα ο Δήμος στις απαραίτητες εργασίες συντήρησή τους;"
Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Θέμα για την κατάσταση των παιδικών χαρών έθεσε ο Τιμολέων Πιέτρης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator