Ο Γολγοθάς δεν έχει τέλος

0



Θυμάστε τον Τσίπρα και τον Κατρούγκαλο που δήλωνε πριν περίπου από ένα μήνα ότι με την ανάσταση του Χριστού έρχεται η ανάσταση της οικονομίας και η απογείωσή της;

Θυμάστε που έταζαν κλείσιμο της διαπραγμάτευσης και ολοκλήρωση της αξιολόγησης πριν από το Πάσχα;

Ακόμη περιμένουμε την απογείωση, όπως είπε κι ο Α. Σαμαράς σε χθεσινές του δηλώσεις.

Εξακολουθούμε, δηλαδή, να βρισκόμαστε στον αέρα. Για την ακρίβεια συνεχίζουμε να πορευόμαστε στο Γολγοθά, το αγκάθινο στεφάνι όλο και περισσότερο ξύνει τις πληγές, αντί νερού υπάρχει μόνο ξίδι, ο σταυρός του μαρτυρίου στις πλάτες όλο και πιο βαρύς όσο συνεχίζεται το περπάτημα και η κορφή του βουνού όσο την πλησιάζεις απομακρύνεται και χάνεται στον ορίζοντα.

Με δυο λόγια οδηγούμαστε σε μια σταύρωση χωρίς ανάσταση.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Γολγοθάς δεν έχει τέλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator