Παγκόσμια έκκληση:: Αποκεφαλίζουν και σταυρώνουν 21χρονο στη Σαουδική Αραβία !

0



Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται να αποκεφαλίσει ένα παιδί 21 ετών και, στη συνέχεια, να το σταυρώσει εκθέτοντας δημόσια το πτώμα του. Η ίδια χώρα επιλέχθηκε πρόσφατα επικεφαλής του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ. Θα μπορούσε να ήταν αστείο, αν δεν ήταν τόσο τραγικό!

Όταν ήταν 17 χρόνων, ο Αλί Μοχάμεντ αλ Νιμρ συνελήφθη επειδή διαδήλωσε υπέρ της δημοκρατίας, στη συνέχεια, καταδικάστηκε σε βασανιστήρια. Όμως, η περίπτωσή του δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Σαουδική Αραβία έχει εκτελέσει φέτος πάνω από 100 πολίτες, δηλαδή έναν κάθε δύο ημέρες!

Η Γαλλία έχει ήδη ζητήσει από τους Σαουδάραβες να σταματήσουν αυτήν την εκτέλεση, αλλά οι ΗΠΑ, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν επίσης πολύ στενές σχέσεις με το καθεστώς. Αν διοχετεύσουμε την οργή μας στους αρχηγούς αυτών των κρατών, εκείνοι μπορούν με τη σειρά τους να πιέσουν τους Σαουδάραβες συμμάχους τους. Η εκτέλεση μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Υπόγραψε τώρα για να τον σώσουμε τον Αλί και να σταματήσουμε τον εξευτελισμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σταματήστε τον αποκεφαλισμό και τη σταύρωση του Αλί

Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παγκόσμια έκκληση:: Αποκεφαλίζουν και σταυρώνουν 21χρονο στη Σαουδική Αραβία !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator