Χάος και πρωτοφανή επεισόδια σε ομιλία του Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

0



Σοβαρά επεισόδια σε ομιλία του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα της διεκδίκησης της προεδρίας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Αλμπουκέρκι στο Νέο Μεξικό.
Η αστυνομία επενέβη με καπνογόνα και σπρέι πιπεριού εναντίον ακτιβιστών που διαδήλωναν κατά του Τραμπ, ενώ νωρίτερα οι οπαδοί του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου είχαν συγκρουστεί με εκείνους που προσπαθούσαν να διακόψουν την ομιλία του.



Η αστυνομία διέψευσε αρχικές πληροφορίες για πυροβολισμούς έξω από το Albuquerque Convention Center. Συλλήψεις έγιναν εντός του χώρου της ομιλίας, χωρίς όμως να διευκρινιστεί μέχρι τώρα ο αριθμός. Εκτός από τις συγκρούσεις στον περιβάλλοντα χώρα του κτιρίου, οι ακτιβιστές διέκοψαν με συνθήματα την ομιλία του μεγιστάνα τρία λεπτά μετά την έναρξη της, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των μεταναστών.
"Πήγαινε στη μαμά σου" ακούγεται να λέει ο Τραμπ εναντίον διαδηλωτή που διακόπτει την ομιλία του:

Ο Τραμπ αποδοκιμάστηκε μεταξύ άλλων για τη φράση του "ουρλιάζει και τρελαίνει με τη φωνή της" την οποία χρησιμοποίησε για να περιγράψει τη Χίλαρι Κλίντον, μια φράση που θεωρήθηκε σεξιστική.



Το επιτελείο του Τραμπ έκανε λόγο για "αλήτες ταραξίες" ενώ ο μοναδικός πλέον υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, έχει επανειλημμένα "κλείσει το μάτι" στους οπαδούς του καλώντας τους να αντιδρούν όταν "τους επιτίθενται".
Οι διαδηλωτές κάνουν λόγο για πολύ βίαιη καταστολή από τις αρχές:





Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χάος και πρωτοφανή επεισόδια σε ομιλία του Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator