Απίστευτο: Σκληρό πορνό στη σελίδα της Δημ.Τ.Ο Δήμου Κορινθίων (Εικόνα)

0Εδώ και λίγη ώρα, στη σελίδα της Δημ. Τ.Ο. Δήμου Κορινθίων στο facebook υπάρχει μια ανάρτηση με άκρως ακατάλληλο για ανηλίκους περιεχόμενο...

Πιθανώς, οι υπεύθυνοι της σελίδας επιτρέπουν σε όλους να δημοσιεύουν στο χρονολόγιό τους χωρίς να έχουν ενεργοποιήσει κάποιο σχετικό φίλτρο για να αποφεύγονται τέτοιου είδους γεγονότα. Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι μια Τοπική Οργάνωση που εκπροσωπεί σε τοπικό επίπεδο την αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, έχει στη σελίδα της στο facebook εδώ και 2 ώρες video σκληρού πορνό.


Δημοσίευση: Μαΐου 18, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτο: Σκληρό πορνό στη σελίδα της Δημ.Τ.Ο Δήμου Κορινθίων (Εικόνα)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator