Η Επιβίωση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε Ημερίδα Της ΟΕΒΕ

0


«Μπορούμε ν' αλλάξουμε το κλίμα, μπορούμε μέσα από συνεργασία και σύμπνοια να οδηγήσουμε τις επιχειρήσεις όχι μονάχα σε επιβίωση, αλλά και σε άνθιση» σημείωσε στο περιθώριο της ημερίδας ο επιχειρηματίας Δ. Ραψωματιώτης.


Η επιβίωση των πολύ μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στον καιρό των μνημονίων ήταν το αντικείμενο της ημερίδας που πραγματοποίησαν η ΟΕΒΕ Κορινθίας και η ΓΣΕΒΕΕ τη Δευτέρα το απόγευμα στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Αξιόλογοι ομιλητές όπως ο Πρόεδρος του ΕΤΕΑΝ Κωνσταντίνος Γαλιάτσος, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς και ο Αντιπρόεδρος της UEARME Δημήτρης Ασημακόπουλος, ανέλυσαν τους τρόπους και τα εργαλεία των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην κατεύθυνση της επιβίωσης αλλά και τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου ΓΣΕΒΕΕ – ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

«Ημερίδες σαν κι αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στο οποίο καλούνται να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις, κυρίως οι μικρομεσαίες» τόνισε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Ραψωματιώτης με το πέρας της ημερίδας και αφού συνεχάρη τους διοργανωτές και ομιλητές.

«Ωστόσο» σημείωσε, «αποτελεί στοίχημα για όλους μας σε τέτοιες εκδηλώσεις ενημέρωσης οι αίθουσες να είναι γεμάτες, η ανταπόκριση των επιχειρήσεων να είναι καθολική και ως εκ τούτου το αποτέλεσμα να είναι ουσιαστικό. Κάτι τέτοιο θα καταστεί εφικτό μονάχα μέσω ουσιαστικής συνεργασίας, σύμπνοιας, κοινής πλεύσης και απαλοιφής διαχωριστικών γραμμών, όποιες κι αν είναι αυτές ! Θεωρώ πως κάτι τέτοιο είναι εύκολο να γίνει, αφού όλοι μας υπηρετούμε τον ίδιο στόχο ! Την αλλαγή του επιχειρηματικού τοπίου, την ανάκαμψη των επιχειρήσεων και όχι μονάχα την επιβίωσή τους, την άνθιση εν τέλει του επιχειρείν, το οποίο αποτελεί στο σημερινό ασφυκτικό οικονομικό γίγνεσθαι τη μοναδική διέξοδο και την ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης ».
Δημοσίευση: Μαΐου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Επιβίωση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε Ημερίδα Της ΟΕΒΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator