Έχουν καταλάβει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι έρχονται 9 δισ. ευρώ νέα μέτρα;

0



Μια ακόμη θεατρική παράσταση παρακολουθήσαμε τις ημέρες αυτές. Από τη μια η συγκινημένη Γεροβασίλη πάει να παραλάβει το ιερόν φως με τιμές αρχηγού κράτους και από την άλλο οι.. Άμποτ και Κοστέλο που μας το παίζουν μάχιμοι και πατριώτες. Ευτυχώς που ήταν Πάσχα αλλιώς θα βλέπαμε τον Τσίπρα με τον Καμμένο πάνω στη φρεγάτα με στολή παραλλαγής να σπεύδουν να κατατροπώσουν τον Τούρκο.

Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν σύντροφοι . Επικοινωνιακά παιχνιδάκια, αστειάκια και χιούμορ τρίτης Γυμνασίου από δύο τύπους που νομίζουν ότι θα κοροϊδεύουν εσαεί τον κόσμο.

Επιχείρηση συσπείρωσης ενόψει των ψηφοφοριών των επόμενων εβδομάδων διότι για τα περί ρήξης με τους δανειστές είναι απλά αστεία. Τα έχουν βρει σε όλα, ακόμη και στα πρόσθετα μέτρα κι απλά κερδίζουν χρόνο για να σερβίρουν τα… καλά νέα στο λαό.

Προσπάθεια να μαζέψουν τους αντάρτες τους και να δείξουν αυτοί οι δυο πόσο αγωνιστές είναι, πόσο πατριώτες, ετοιμοπόλεμοι και γεμάτοι υπερηφάνεια για τη διακυβέρνησή τους.

Και έτσι πιστεύουν ότι θα ξεχάσει ο κόσμος ότι έρχονται μέτρα 5,4 δισ. συν τα προληπτικά μέτρα 3,6 δισ., δηλαδή 9 δισ. ευρώ και ο ΣΥΡΙΖΑ νικά κατά κράτος το mail Χαρδούβελη του 1,8 δισ. ευρώ.

Βρε έχουν καταλάβει οι βουλευτές και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ότι έρχονται 9 δισ. ευρώ νέα μέτρα; Θα τολμούσε μη αριστερό κόμμα να περάσει τέτοια μέτρα και δεν θα καιγόταν η χώρα; Όμως αυτοί που θα ψηφίσουν έχουν αντιληφθεί ότι γίνονται συνεργοί στο έγκλημα;

Όμως, έχει πολύ πλάκα αυτό το κακοστημένο σκηνικό με τα 3,6 δισ. προληπτικά μέτρα που απαιτούν οι δανειστές. Έχει πλάκα διότι η κυβέρνηση επιμένει ότι οι δανειστές επιμένουν να περάσουν από τη Βουλή ενώ το Μαξίμου ανθίσταται. Όμως ποτέ δεν ακούσαμε από επίσημα χείλη ότι απαιτούν να τα περάσουν από τη Βουλή, ενώ ο Τσίπρας και η παρέα του λένε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο.

Μα αν η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι τα προληπτικά μέτρα ή μνημόνιο κάβα δεν είναι απαραίτητα αφού η χώρα θα έχει πλεόνασμα, τότε θα πρέπει αυτά να περάσουν από τη Βουλή. Έτσι θα αποδείξουν ότι αν και μπορούν και ψηφίζουν προληπτικά μέτρα εντούτοις δεν θα χρειαστούν να εφαρμοστούν.

Σε ένδειξη καλής θέλησης λοιπόν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ πρέπει να τα ψηφίσει τα μέτρα, να έχει το κάβα μνημόνιο αλλά να… ταπώνει κάθε μέρα τους δανειστές αποδεικνύοντάς τους ότι δεν είναι απαραίτητα

Για ποιον λόγο δεν βγάζουν μία από τις περήφανες ανακοινώσεις τους να πουν στους Ευρωπαίους ότι «εμείς, σε ένδειξη καλής θέλησης και βεβαιότητας για την επιτυχία του προγράμματός μας, τα ψηφίζουμε αλλά δεν θα τα εφαρμόσουμε γιατί είναι απλώς προληπτικά»; Έτσι δεν θα αποστομώσουν και το κακό ΔΝΤ που ολοένα αμφιβάλλει για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης;

Δε την κάνουν όμως την αυτοκάθαρση. Διότι πάνω από όλα προέχει η εικόνα και η όχι η ουσία.

Κι αυτό αποτελεί το μέγα έγκλημα που δεν πρέπει να συμβεί. Εκτός βεβαίως από το γεγονός ότι το… καθεστώς θέλει να επιβάλει οριστικά το παιχνίδι του.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έχουν καταλάβει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι έρχονται 9 δισ. ευρώ νέα μέτρα;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator