24 χρόνια μετά ο Γκάλης συμφιλιώθηκε με τον Μητρούδη - ΒΙΝΤΕΟ

0Μετά από σχεδόν 24 χρόνια ο Νίκος Γκάλης συμφιλιώθηκε με τον Θεόφιλο Μητρούδη. Αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν αφήνοντας πίσω την κόντρα που είχαν από το 1992.

Ήταν τότε που ο Μητρούδης ως πρόεδρος του Άρη είχε ωθήσει το καλοκαίρι του ’92 στην έξοδο τον Γκάλη από τους «κίτρινους» μετά από 13 χρόνια. Από τότε οι δυο άνδρες δεν είχαν καθόλου σχέσεις.

Τα πράγματα, όμως, αποκαταστάθηκαν σήμερα. Στο Μουσείο της ΧΑΝΘ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα εγκαίνια της πτέρυγας του ΕΣΑΚΕ, ο “Νικ” είναι το τιμώμενο πρόσωπο και το παρών δίνουν δεκάδες προσωπικότητες του μπάσκετ.

Μεταξύ αυτών και ο Θεόφιλος Μητρούδης και όταν οι δύο άνδρες ειδώθηκαν, δεν δίστασαν να αφήσουν πίσω ότι έχει συμβεί 24 χρόνια πριν και να συμφιλιωθούν με αγκαλιές και φιλιά.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "24 χρόνια μετά ο Γκάλης συμφιλιώθηκε με τον Μητρούδη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator